Ser-hi

Ser-hi. Vet aquí una cosa ben senzilla i al mateix temps, tan important. Ser-hi per acompanyar, per riure i per consolar. Ser-hi per compartir paraules o silencis. Ser-hi a les verdes i a les madures, per compartir l’alegria esbojarrada d’una celebració o per dir un “Sóc aquí” amb una encaixada, una abraçada, una mirada o un somriure en els moments amargs. Ser-hi en tots i per tots aquells que ens són propers, aquells qui ens acompanyen en el nostre camí. Ser-hi per valorar-los i per valorar-nos a nosaltres mateixos. Ser-hi, en sefinitiva, per fer la vida més amable ni que sigui amb la nostra presència és el millor regal que podem fer als altres i ens podem fer a nosaltres.  

One thought on “Ser-hi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s