Presentació

Has de caure per aprendre a aixecar-te. Has de trencar-te per aprendre a recompondre’t. Has de conèixer el patiment per valorar la felicitat i entre tot aquest anar i venir, van quedant retalls de vida en forma d’aprenentatges, pensaments, reflexions i sentiments que conformen la veritable riquesa de cadascú.

Retalls de Vida  és un espai variat, on s’inclou un grapat de pensaments, idees, reflexions, música i frases que d’alguna manera m’han marcat i acompanyat durant la vida, o que senzillament m’han vingut al cap a ran d’algun esdeveniment o experiència viscuda. Ve a ser un lloc on qui hi entri es pot entretenir a llegir, reflexionar amb mi, compartir opinions als comentaris o deixar-se portar per les cançons que aniré enllaçant de tant en tant. Si d’altra banda a algú li serveix per una altra cosa, com sentir-se identificat en algun escrit i saber com afrontar una situació, saber-se acompanyat i comprès perquè comparteix algun dels pensaments o reflexions que publico o el reconforta algun dels textos, només que sigui a una persona, ja em donaré per ben satisfet. Com a blog personal no pretén, doncs, ser cap obra literària ni res que s’hi assembli, només un lloc on poder trobar-hi uns moments de repòs per llegir, escoltar i, en definitiva, fer una petita pausa de la rutina de cada dia.

Tots els textos publicats aquí, si no s’indica el contrari, són de la meva autoria. En el cas que algú volgués compartir tot o part d’un text dels que ha llegit, haurà de citar la font d’on l’ha extret, o si més no el nom de l’autor.