Feliç any 2022!

L’any 2022 ja ha fet la seva entrada triomfal, ara que la marxa Radetzky ha sonat al final del concert d’any nou. Per cert, que ha estat un concert magnífic on la complicitat entre l’orquestra i el director, el gran Daniel Barenboim ha quedat perfectament palesa en algunes de les actuacions. He vist ja uns quants concerts d’any nou, però aquest ha estat un dels que més m’ha agradat.

  No sóc de fer propòsits d’any nou, prefereixo no gastar temps posant-me uns objectius a la babalà que gairebé mai no es compleixen i tot plegat et condueix a una frustració innecessària i perfectament prescindible. Necessitem que aquest sigui un any més amable, més amè que els anys anteriors i, si bé algunes coses no les podem controlar, sí que n’hi ha que són al nostre abast per fer-nos una mica la vida més fàcil, com per exemple tractar-nos bé a nosaltres mateixos evitant frustracions que no porten enlloc. Així doncs, el que sí que he fet és una bona llista de desitjos per aquest 2022, perquè, si més no, sigui una mica millor. No demano gran cosa, només desitjo que ens poguem tornar a abraçar malgrat la pandèmia, ni que sigui amb mascareta; Que, si tenim l’oportunitat de trobar-nos amb algú presencialment, no hi posem pantalles pel mig ni telèfons; Presències, ens calen presències de gent que  somrigui, que ens acompanyi, a qui poguem preguntar com està i esperem rebre una resposta i amb qui poguem riure una bona estona gaudint del moment; Que si ens entrebanquem en aquest nou any, sigui amb el nom d’una persona estimada en qui no podem deixar de pensar o amb algun record que ens arrenqui una alegre riallada; que si per cas ens fa caure alguna batzegada de les que de tant en tant ens dóna la vida, ens serveixi per replantejar-nos coses, fer-nos més forts i poder seguir fent camí acompanyats de tota aquella gent que ens és imprescindible per la seva manera de ser, pel que ens aporta i per com ens fa sentir. Que la música ens acompanyi sempre i sigui aquella teràpia meravellosament eficaç que sempre, sempre ens salva. Que de tant en tant se’ns enganxi alguna cançó al cap que ens doni energia per tot el dia o, fins i tot, que ens recordi la nostra infantesa per rescatar un punt de la innocència d’aquell nen que tots portem dins i ens ajudi a veure la vida des d’un punt de vista més senzill, amable i serè.

Si tanmateix ens falla tot això, desitjo que sempre tinguem algú a prop que ens reconforti, ens acompanyi i ens faci sentir que, malgrat tot, hi ha esperança.

Feliz any 2022 a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s